Hozzávalók:
1/2 liter alaplé
1 db vöröshagyma
300 g darált hús
1 kk házi házifokhagymakrém
2 db sárgarépa
250 g rizs
vaj, só, bors
1 db vöröshagyma
300 g darált hús
1 kk házi házifokhagymakrém
2 db sárgarépa
250 g rizs
vaj, só, bors
A vajat felmelegítettem, beleszórtam a vöröshagymát és a répát. A zöldségeket megpároltam, majd hozzáadtam a rizst, folyamatosan kevertem, amíg a rizsszemek már majdnem átlátszóvá váltak, ezután a serpenyőbe öntöttem a darált húst is.
Miután a hús kifehéredett a meleg alapléből decinként öntöttem a rizsre, folyamatos kevergetés mellett, amíg magába szívta a levet.
Nálam az alaplé és a fokhagymakrém miatt elég sós volt, frissen őrölt borssal szórtam meg.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése